Agriturism

Menu

Agriturism

Cuisine

Piedmontese

Our way of cooking is based on the most traditional Piemontese cuisine, with the addition of some personal notes of interpretation. Our menus vary according to the season, that is according to what our vegetable garden and our orchard offer. Our eggs give a particular taste to our home made pasta and to our sweetmeats and reminds our customers of savours and flavours almost forgotten.
Typical dishes such as “Bagna cauda” and “Piedmontese mixed fry” (fried meat and vegetables)are prepared only under reservation. According to the criteria established by the Farm Holiday Centre it is possible to personalize the menu for ceremonies or parties.

example of the tasting menu we propose to 35.00 euros

Affettato della Cascina con sgonfiotti
Mousse di finocchio con crostini alle noci
Insalatina di coniglio alle erbe fini
Crocchette di pollo con salsa allo zafferano
Sformatino di spinaci con salsa al pomodoro

Tagliolini al sugo di arrosto
Risotto alle verdure

Coniglio al forno
Roast beef al rosmarino
Patate al forno – Insalata mista

Dolci misti della Cascina
Caffè e digestivo

Affettato della Cascina con sgonfiotti
Petto di pollo all’aceto balsamico
Carne cruda alle verdure di stagione
Sfogliatine di carciofi
Fagottini agli asparagi

Agnolotti alla Piemontese
Risotto al ristretto di Barbera

Cappone al rosmarino
Brasato al Barolo
Patate al forno – Insalata mista

Dolci misti della Cascina
Caffè e digestivo